4 portioner
4 färska/tinade laxfiléer
havssalt och nymalen svartpeppar
1 tsk chili & limekrydda
4 stjälkar salladslök, strimlad
1 ask ekologiska körsbärstomater
ca 1 dl orange och gula morötter, strimlade
1 dl finhackad färsk dill
4 ark aluminiumfolie, tallrikstora
havssalt och nymalen svartpeppar
1 tsk chili & limekrydda
4 stjälkar salladslök, strimlad
1 ask ekologiska körsbärstomater
ca 1 dl orange och gula morötter, strimlade
1 dl finhackad färsk dill
4 ark aluminiumfolie, tallrikstora
Börja med att lägga vardera laxfilé i mitten på varsit ark med aluminiumfolie. Krydda med havssalt, svartpeppar samt chili & limekrydda. Strö över och runt om, strimlad salladslök, halverade små tomater, strimlade morötter och finhackad dill. Vik in ändarna som ett paket runt lax och grönsaker. Nyp till kanterna ordentligt så att de inte läcker. Lägg paketen i en ugnsfast form eller på plåt. Sätt in i ugnen i 200 grader ca 20 minuter. Servera paketen med valfritt tillbehör.
/Tess
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar